Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van BB Sportmassage? Op deze pagina deel ik regelmatig interessante vakinformatie maar ook gewoon leuke weetjes omtrent beweging, voeding en andere relevante onderwerpen.
 
20 december 2021

Sportmassage bij hoofdpijn

Hoofdpijn, je bent niet de enige die er last van heeft. Eén op de vijf Nederlanders heeft minstens 1 dag in de week last van hoofdpijn. Er zijn verschillende vormen van hoofdpijn, die allen weer een andere oorzaak hebben. Vaak is hoofdpijn goed te behandelen door een massage.
8 september 2020

Uitgelicht

Marcel Ruyten komt al geruime tijd preventief in mijn praktijk voor een sportmassage. Doelstelling is een optimaal spierherstel maar vooral het voorkomen van blessures.
5 juni 2020

Hooikoorts of Corona? Tape nu tegen hooikoortsklachten

Steeds meer mensen hebben te kampen met hooikoortsklachten. En dat is erg vervelend, ook omdat de symptomen veel lijken op die van het coronavirus. Hoe herken je of iemand hooikoorts of juist corona heeft?
19 oktober 2019

Sportmassage vs fysiotherapie

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen Sportmassage en fysiotherapie Sportmassage heeft duidelijke raakvlakken met fysiotherapie. Het verschil met fysiotherapie is dat de sportmasseur zich in principe concentreert op manuele technieken (massagetechnieken) om genezing te stimuleren waarbij de fysiotherapeut zich […]
28 augustus 2019

Sportmassage en Hardlopen

Sportmassage en Hardlopen Of je nu beginnend loper bent of al ervaren, het overkomt je ongetwijfeld: ‘iets’ veroorzaakt pijn. Of je krijgt een blessure. Wat doe je dan? Een van je opties is om een sportmasseur te bezoeken. Hardlopen is […]