Graag vertel ik je meer over mijzelf

Mensen helpen gezonder, sterker en fitter te worden vind ik leuk en dat doe ik, naast massages, voornamelijk door ze bewust te maken van hun fysieke houding. Ik motiveer mensen graag en help ze de juiste weg in te slaan.

Even voorstellen

Mijn naam is Bart Baken, trotse eigenaar van praktijk BB Sportmassage. Ik ben geboren en getogen in Venray, maar vanaf mijn prille jeugd al woonachtig in Leunen. Hier woon ik samen met mijn vrouw Nancy en onze prachtige dochter Gwen.

Achtergrond

Mede door mijn ambities en sportieve achtergrond ben ik geïnteresseerd geraakt in de menselijke anatomie en fysiologie. Om meer te leren over (eigen) sportblessures en om anderen te helpen bij hun sportbeoefening ben ik de opleiding Sportmassage en Blessurepreventie gaan volgen. Hierin vond ik wat ik zocht: een uitdaging om te zoeken naar de onderliggende oorzaak van een klacht, deze aan te pakken en zo iemand te kunnen helpen.

Opleidingen

Bij het NGS (de brancheorganisatie voor sportmasseurs) sta ik geregistreerd als SCAS-gecertificeerd Sportzorgmasseur, een door de brancheorganisatie erkende verdieping in het vak sportmasseur. Gegrepen door de magie van dit vak, ben ik gelijk door gaan pakken en ben ik diverse andere relevante opleidingen gaan volgen waaronder de HBO opleiding Medische Basiskennis, Triggerpoint Therapie, Cupping Therapie en Bindweefselmassage. Ik ben echter nooit uitgeleerd: Door het blijven volgen van cursussen en nascholingen houd ik mijn focus scherp en mijn kennis op peil.

Verenigingsleven

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden in mijn praktijk aan huis ben ik actief betrokken bij het verenigingsleven van Leunen en mede verantwoordelijk voor de medische begeleiding van de voetbal- en korfbalvereniging. Daarnaast ondersteun ik vele (individuele) sporters met het behalen van hun doelstellingen. Van hardloper tot bodybuilder en van zwemmer tot turner, alle disciplines komen in mijn praktijk voorbij.

Certificeringen en Registervermeldingen

  • SCAS-certificering ID: 1236960
  • NGS licentie ID: 457211
  • AGB code Praktijk: 90062776
  • AGB code Persoonlijk: 90103411